تهران- خبرگزاری کار ایران
دانشجوی کارشناسی ارشد جامعه شناسی دانشگاه آزاد اسلامی واحد تهران مرکزی اعلام کرد؛ برای رسیدگی به مشکل فارغ التحصیلی خود به سازمان بازرسی کل کشور، مجلس شورای اسلامی، شورای عالی انقلاب فرهنگی مراجعه کردهام اما آنها خود را فاقد توان مقابله با دانشگاه آزاد میدانند.
مصطفی ابوالحسنی، دانشجوی کارشناسی ارشد جامعه شناسی دانشگاه آزاد اسلامی واحد تهران مرکزی در گفت و گو با خبرنگار سرویس اجتماعی ایلنا گفت: باو جود گستردگی جغرافیایی ایران و تاثیرات عمیقی که دانشگاه آزاد اسلامی از نظر فرهنگی بر این گسترده عظیم دارد، این نهاد تحت نظارت هیچ مرکزی نیست.
وی افزود: دانشگاه آزاد تبدیل به یک بنگاه خصوصی شده و هیچ مرکزی نمیتواند در مقابل شکایات دانشجویان و شاکیان از دانشگاه آزاد کاری کند.
به گفته ابوالحسنی، مسئولان دانشگاه آزاد اسلامی که مدعی رعایت حقوق دانشجویان هستند، نمیدانند که به دلیل ضعف سیستم اداری به بسیاری از دانشجویان جفا میکنند.
وی تصریح کرد: به دلیل اهمالکاری مسئولان دانشگاه آزاد چهار سال است که به لحاظ آموزشی معلق هستم و در طول این مدت با وجود پیگیریهای متعدد از کلیه مبادی مربوطه اعم از ریاست دانشگاه آزاد، معاونت آموزشی، حراست، معاونت فرهنگی و... هیچ نتیجهای نگرفتهام.
ابوالحسنی در پایان خاطر نشان کرد: تمام این دوندگیها و تعلیق تحصیلی من به دلیل عدم اعلام نمره درس برنامهریزی جمعیت است و تاکنون پاسخ موجهی از هیچ مرکزی داده نشده است.
پایان پیام
استعفای آقای حریری در میان فشارهای سنگین سازمان ملل متحد، فرانسه و آمریکا بر سوریه برای خروج نیروهایش از لبنان و دست برداشتن از مداخله در امور این کشور صورت می گیرد.
نزدیک به 15 هزار نیروی سوریه در لبنان حضور دارند. هر دو کشور سوریه و لبنان نیز فشارهای خارجی را به عنوان مداخله در امور داخلی خود رد کرده اند.
در این شرایط امیل لحود رئیس جمهوری لبنان استعفای رفیق حریری نخست وزیر را پذیرفته است. این موضوع پس از یک ملاقات کوتاه آن دو در کاخ ریاست جمهوری اعلام شد.
آقای حریری گفت که وی دیگر به ریاست دولتی جدید بر نخواهد گشت.
استعفای آقای حریری در میانه بحران با سوریه بر سر نفوذ این کشور در مسائل سیاسی لبنان صورت می گیرد.
این بحران از زمانی شروع شد که پارلمان زیر فشار سوریه به نفع یک طرح جنجالی رای داد که با متمم زدن بر قانون اساسی اختیارات رئیس جمهوری را افزایش می داد.
با استعفای آقای حریری اکنون آشکار می شود که این دو رقیب قدیمی نتوانسته اند بر سر تشکیل کابینه ای جدید با یکدیگر به توافق برسند.
چهار وزیر نیز پیش از این در اعتراض به افزایش اختیارات رئیس جمهوری استعفا داده اند.
آقای حریری که در پانزده سال گذشته بیشتر اوقات سمت نخست وزیری لبنان را داشته است از عوامل موثر در به حرکت انداختن پروژه بازسازی لبنان پس از جنگ داخلی بوده است که تا 1990 ادامه داشت.
وی ارتباط نزدیکی با خاندان سلطنتی سعودی دارد و از دوستان ژاک شیراک رئیس جمهوری فرانسه است.